Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUVUDVÄRK

 

Jag känner smärtan i mitt huvud som tortyr

den mal som en fiol och glöder som en sol

Jag lider av tankarna som inte går överstyr

jag undrar om jag måste köpa en pistol

 

Mina händer skakar av något jag inte förstår

tankarna blir svartare ju mera tiden går

Jag försöker tvätta hjärnan så länge jag förmår

men för varje dag som går sätter mörkret sina spår

 

Är det någon mening att jag ringer ambulans

skriker om min huvudvärk som gör mig galen

Eller säger de bara ta några Alvedon så går allt som en dans

för att utöka dödstalen i kanalen på grund av trängseln i sjukhussalen

 

Nej nu går jag ut och bränner svenska flaggan

skriker ut om den nya rikemansterrorn

Skriker ut om det osynliga hakkorset i den nya svenska flaggan

det är inget litet dammkorn som blivit ditmålat av mammon

 

Snart händer något som jag inte klarar av

hoppas jag behåller straffet för mig själv

Så jag inte kastar in någon annan i min grav

föredrar att själen min kastar bara kroppen min i en älv

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-09 19:40



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vi bär alla på skuggan
vår blodfläckade flagga
från tiden när vi teg
och blundade för
förintelsen..
och nu har främlingshatet
fått vingar igen..
ska vi vara lika
fega en gång till??!!
Håller med dig
dags att stoppa
vansinnet
innan det är
försent!
2014-05-10

    ej medlem längre
Frustration när tankarna går överstyr. Vad ska man göra då?
2014-05-10

    ej medlem längre
Ja det är hemskt att se och uppleva hur allt raseras och ingen kan göra något för att stoppa det.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP