Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

Din hand är som havet
öppen och tillgiven
mjuk som vågorna
skimrande som natten
den smeker mitt inre
samvetet och empatin
känslan är förnimbar
och len som katten

Att ha dig vid min sida
är det vackraste jag vet
få njuta av din närhet
känna känslostormen het

Dina läppar är som vinden
mjuka och längtansfulla
hängivna och tacksamma
och färgglada som våren
de berör mig med åtrå
när känslorna känns så
attackerar med vanmakt
i de mörkaste spåren

Att ha dig vid min sida
är det vackraste jag vet
få njuta av din närhet
känna känslostormen het

Dina ögon är som livet
vaksamma och nyfikna
söker det vackraste
som omgivningen kan ge
de hänför mig rofyllt
likt naturens vackerhet
klara som källvatten
ser jag dem alltid le

Att ha dig vid min sida
är det vackraste jag vet
få njuta av din närhet
känna känslostormen het

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1271 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-09 22:09



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar kärleksförklaring.
2014-05-12

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2014-05-12

  Bo Himmelsbåge
En härlig kärleks dikt att njuta av...!
2014-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
En sån underbar kärleksförklaring...
2014-05-11

  Angel of love
Mmm man njuter av dina texter.
2014-05-11

  Ninananonia VIP
Tycker om din dikt.. superfin..
2014-05-10

  Stjärnöga
Ljuvligt vacker
är den..
2014-05-10

  Yrre VIP
Underbar!
2014-05-10

  Eva Langrath VIP
Vacker kärlekspoesi
2014-05-10

  Eliza-69
Åh så fin
2014-05-10

  Marianne Räf
Jag får alltid speciella känslor
(positiva), då jag läser dina
dikter. Å denna var inget
undantag! Tack!
2014-05-10

    ej medlem längre
den var fin
2014-05-10

    ej medlem längre
Underbart vackert..
2014-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rosendoftande
kärlekstext!
Vad kan man
säga efter
mer än:
Hurra
jättebra!
2014-05-09

  louisegirl
Varma känslor och ord i denna underbara dikt!
2014-05-09

    ej medlem längre
Du går från klarhet till klarhet när det gäller poesi och särksilt när det handlar om kärlek
2014-05-09

    ej medlem längre
Mjuka varma ord i denna underbara dikt.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO