Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens bäck

Saknar månen
som flytt natten
för älskog med havet

saknar vinden
som skingrat löven
och blottat trädet

i stundens längtan
och ljuva doften
av nattvioler

när du är bäcken
jag helst vill dricka
när törsten kommer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-09 23:30



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbart skaldat
2014-05-17

    ej medlem längre
Underbart hjärta som bor i din själ. ?
2014-05-10

    ej medlem längre
Berusande bra!
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP