Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FULLÄNDNING

 

Minnet av våra jag dröjer

 

saknande sig kvar, förutbestämt

 

suddar en osynlig hand ut

 

de efterlämnade konturerna

 

Ändå är det nu vi

 

strålar i zenit

 




Fri vers av Söderman
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-10 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman