Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn i grupp

Barn i grupp
Änglar ibland
Absolut
Men ofta står någon utanför
Utan för

Vuxna i grupp
Änglar
Det händer
Men ofta står någon utanför
Utan för

Då och då
kliver någon ut
och väljer att stå bredvid
Tillsammans med någon
utan för

Och hittar något annat




Fri vers av Lehva VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-10 14:34



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Stor skillnad på att själv ta steget
eller bli utesluten
2014-05-18

  Monika A Mirsch VIP
Skickligt gestaltat - det som är så svårt att det oftast flyr innan man fått syn på det - möjligheten till samvaro
2014-05-18

  Anya VIP
Bra gestaltning av det sociala spelet... jag gillar det perspektivet. du fångar något viktigt. Det borde finnas fler "utklivare".
2014-05-15

    ej medlem längre

Bra skrivet detta ...
2014-05-12

  M M Mannheim VIP
Mycket igenkännande.
2014-05-11

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet ja !
2014-05-11

  byggpoeten
Otroligt bra innebörd i texten!
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om någon innanför som tar steget och bryter utanförskapet.
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP