Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid !

Se på oss vi kan vara omöjliga ibland

Se på oss vi kan skina som solen

Se på oss vi kan förgylla en hel dag för er

Se på oss och ni ser er själva

Se på oss och se det ni har lyckats med här i livet

Se på oss och se framtiden.




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-10 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan