Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing barfot


Baby, baby
Patti smiths

stjärnhimmel gnistrande
i ett rock n roll
brus

All fabriks blues
exploderar i ett
okontrollerat
kaos




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal