Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration Sanna Nielsen


hemlig kärlekssaga - att göra undan sin smärta


Du
står inte
för nånting
tappar allt
sväljer
allt


Du kan inte gå förbi
ett enda hjärta


Du gråter
när du talar


Du får panik
när du ska andas ut


Du biter dig själv
när du vill kyssa en kvinna


Du karvar sönder
din själ


Du klär av dig
hud
kött
inälvor
hoppas att jag
din blinde far
ska se
ditt skelett


Jag lägger mitt hjärta
i dina darrande händer


Du slänger det på mig
och springer


Du ringer i natten
säger du hatar mig


Du hör att livet
går bakom dig

knäpper med fingrarna

Du dras till kyrkogårdar

såna som brinner




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-11 09:46



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Naket, känslosamt, kraftfullt, frustrerat, vemodigt. Bra skrivet...
2014-05-11

  Peter Olausson VIP
stark text!
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP