Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupet

Gråter där ute
där hästarna vandrar
i hagen
kantad av vita stolpar

ett huvud hänger
från gröna björkens himmel
mitt i
paradislandet


Solen sover söndag
landet är en hand
som släpper
en annan fri

och gråten en sjö
vid en strand
där djupet
sjunger





Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-11 11:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så vackert och berörande skrivet
2014-05-17

  axveronika
Vilken häftig blandning mellan nyktra detaljer och drömskt tillstånd. Bra!
2014-05-14

  Änglaögon
En härlig stämning.
2014-05-14

  Vid tangenten
Så berörande fint beskrivet :)
2014-05-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Och jag kanske är en groda som iakttar allt detta. Mm
2014-05-11

  Eva Langrath VIP
Vacker med ett djup som tränger in.
2014-05-11

  Eva Langrath VIP
Vacker med ett djup som tränger in.
2014-05-11

    ej medlem längre
Vacker och rak på sak. Det gillar jag :)
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP