Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min tonåring

Hur många råd
kan en människa få
innan hon slutar att lyssna

Hur många misstag
måste människan göra
innan hon hittar balansen

Hur mycket oro
kan en mamma bära
innan hon ramlar omkull

Ett råd per dag
Ett misstag per dygn
Än står vi stadigt på jorden




Fri vers av Lehva VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-11 15:26



Bookmark and Share


  Connie
Underbart skriven!

Hur ska vi kunna ge omtanke utan att inkräkta?

Hur ska vi kunna känna oro utan att övervaka?

Hur manar vi till försiktighet utan att tjata?

Hur ger vi trygghet utan att minska friheten?
2014-05-15

  Angel of love
Ja en mammas vardag <3
2014-05-15

  Cathrin M
Fint sammanhållen dikt, med en vändning som ger hopp på slutet. Ger en känsla av harmoni.
2014-05-11

    ej medlem längre
Inte för att jag är mamma men så känner mamma
2014-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt text om mammarollen.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP