Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en kommunist idag


kan väl inte vara det minsta trist då alla kommunister

har samma saker

Likadana saker

Varken mer eller mindre

Då man vet att alla kommunister är lika rika

eller lika fattiga

Sitter i samma båt

Så vem vill vara kapitalist

Äga mer än någon annan

Inte jag i alla fall

hihihi

För det är ju inte rättvist

Och på grund av detta ryker dessa två grupperingar

lätt ihop med varandra

För av ren avundsjuka och vice versa vill många av dem

starta ett nytt krig...

Ken Cassel
11/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel