Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doktors dilemma!


Det är över nu

För hon är bortom all räddning

Så vi kan inte göra så mycket mer för henne

och hennes inre skador

Vilket känns både för djävligt och synd på en så

pass ung människa

Men så är också trafik döden inget att leka med


En doktors dilemma då den önskar att den kunde

trolla och väcka liv i henne igen

En skuldkänsla som doktorn sen kanske får

bära med sig vart det än bär hän

då doktorn ville kunna göra

så mycket mer för henne...

Ken Cassel
12/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-12 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel