Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bröllopssång


Vi lindar av solsken en ljus önskekrans
och lägger den i er famn
och hoppas att solstrålars värmande glans
alltid skall nå er hamn.
Och nu ska det firas vid Grebbestads sjö:
Att Ingrid fått Daniel och han sin mö!
I dag var vi bjuda till er allians
såg kärleken få nytt namn!

Vi hoppas på dagar i er tvåtakts fart
där allt går gott och väl
och inget skall fattas ni skall ha det rart
det önskas ju av varje själ.
Ni är det sköna det bästa som finns
en älskande man och ett likadant kvinns
idag såg vi alla så underbart klart
kärleken er är rejäl!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-12 18:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så vacker hyllning
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt