Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen av att ha hittat rätt plats i livet


Tack mina nyfunna vänner

Jag blir så glad
när ni läser mina texter
mitt hjärta fylls av djup tacksamhet
att ni ägnar er tid och er kraft
åt att leta fram mina ord

ni ger mig meningen med livet igen
ni ger mig kraften att orka vidare
ni är mitt nya själfulla liv
ni är mina nyfunna underbara vänner

jag älskar att läsa era kommentarer
både de som ger ris och de som ger ros
jag blir så lycklig att mitt hjärta blir sprängfyllt
och jag svävar ut i en underbar minnesvals

TACK alla mina nya fina diktarvänner
eller som ni kanske föredrar att kallas,
tack alla nya fina Poeter
jag har funnit mitt paradis bland er.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-12 18:27



Bookmark and Share


  Connie
Fint skrivet, jag förstår dig! Det finns många underbara människor här på sajten!
2014-05-18

  Nina.K
<3 Fint :) Tack för att du delar dina texter :)
2014-05-16

  Yeppis
Tack själv,
Ditt innersta mod
blir till ord

Läser på din sida ofta..
Kram
2014-05-13

  Angel of love
Du ger oss känslor och ärlighet.
Glad att vi funnit varann.
Tack själv <3
2014-05-13

    ej medlem längre
Jag säger också - tack för att du är här och delar med dig av dina starka och berörande texter. Du har tillfört poeter.se något värdefullt.
2014-05-12

  den nakna poeten
hej Angela det är vi som ska tacka dej att du ärligt och uppriktigt delar med dej av ditt liv och hjärta på ett otroligt vackert och fint sätt både genom sol och regn du träffar våra hjärtan genom orden i från ditt eget hjärta du är uppriktig och ärlig så äkta och fulländad poet tack för att du finns och delar med dej
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP