Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iakta dagens flyckt

vi stressar och springer igenom livet utan
att se det rätta värdet på dom vi har nära

det är när ensamheten skriker i hjärtat
bryter tystnaden man minns sina vänner

stannar upp i skam och återvänder med
förlåtelse och nåd i blicken men i många

fall innan ödmjukheten har sjunkit in
eller att man tillåter den så kan stolthet

driva en till gränsen av idioti av smärta
när stora stycken av känslor lossnar och

gör själen frusen och blek varför vägrar
man kärlek och en hjälpande hand för

att värma ett fruset hjärta varför ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-05-12 19:34



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Jag tror många är rädda för att komma någon annan nära
2014-05-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fantastiskt bra skrivet....du utvecklas hela tiden. Fint flyt. Men jag skulle rekommendera att du tar bort tralala i slutet, då kommer dessa ord bättre till sin rätt.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten