Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolthet och eller envishet på gränsen till stupiditet har genom historien tagit livet av fler människor än vad krig och andra våldshandlingar en kommit i närheten av ...


När allt känns förlorat ...

... och det som är
synes ändlöst närvarande
utan något spår av att ta slut ...

Då spelar det ingen roll
vilken politisk åskådning
som den har
vilken sträcker ut handen
för att erbjuda dig
sitt stöd, sin närvaro
och eller hopp
om en väg ut ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-12 23:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det stämmer så bra...
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
vackerhand
2014-05-13

  Stjärnöga
Ja i nöden är
en hjälpande
han och
kärlek
guld värd
oavsett
kulör på
hjärtat..
kärleken
är allt som
räknas..
större än allt
läker allt..
kräver inget
tillbaka..
2014-05-13

  Tabac VIP
Bakom en hjälpande hand finns en människa......
2014-05-13

  Magica VIP
Jag vet inte om jag håller med, men bra om du känner det hjälper dig iallafall. =)
2014-05-13

  Alva Johnsson VIP
Visst, i nödens stund får gärna strået vara en brännässla.
2014-05-13

    ej medlem längre
Starka ord, mening, innebörd.
Berör djupt, engagerar, känns.

Stunder som betyder något är
närvaron i tillvaron, kärlek och
att vara människa.
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP