Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte stark nog!!

Jag vågade vara sårbar för dig.

Jag visade dig mitt innersta och jag lät dig komma nära mig.

Jag litade på dig, jag trodde på dig med hela mitt hjärta.

Du lyssnade

Du tog mig till dig

Du tröstade och läkte mig

Men bara tillfälligt, för du var inte stark nog att läka mig

gång

på gång

På gång.




Fri vers av Angel of love
Läst 488 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-05-13 08:03



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så naket, härligt, ärligt skrivet:-)
2014-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Man orkar nog bara till en viss gräns...berörande skrivet...
2014-05-14

  Fem hjärtan VIP
Så ärligt och berörande naket..som visar på en inre styrka hos dig!
2014-05-13

  ULJO
Berörs djupt av denna text
2014-05-13

    ej medlem längre
En text som speglar styrka och behovet av närhet, värme och kärlek. Allt det har kärleksänglar som du..
2014-05-13

  Busstationen
Slicka och läk dina sår själv.
Styrkan har du.
2014-05-13

  Lars Hedlin
JA den sanna styrkan finns inom dig ....;) <3
2014-05-13

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2014-05-13

    ej medlem längre
Nakna ord som visar din egen inneboende styrka.
2014-05-13

  Densen VIP
Den bästa egenskapen som finns...att våga visa sej sårbar:/
2014-05-13

  louisegirl
Stark, berörande och känslosam..
känns igen <3
Jätte fint skrivet!
2014-05-13

    ej medlem längre
En stark och talande text! Du kan fånga känslor. kram
2014-05-13

    ej medlem längre
För du är lika stark i dig själv <3
Du ÄR en ängel fylld av styrka och kärlek.
2014-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärd text.
Intressant med relationer.
Att ge och få.
2014-05-13

  byggpoeten
Stark och vacker :-) kram
2014-05-13

    ej medlem längre
Den läkande styrkan finns inom.. Bra skrivet Angel. Kram!
2014-05-13

  Maria Sundelin VIP
Stark och talande
Kramar
2014-05-13

    ej medlem längre
Berörande vackert, du kan verkligen fånga in hur känslor är.
Nu vill man ju bara krama dig <3
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love