Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ettårsdagen efter Husby-kravallerna

 

Som ett minne av Husby-kravallerna

 ber jag er åter läsa min bilbrännardikt

 Som för att bevisa problemets kärna

 som en enkel lösning av tung vikt

 

Hade jag rätt

eller hade jag rätt

 Behövs det några dyra undersökningar

 för att förstå problemens innerbörds dyningar

 

 Så läs min dikt "Jag är kung kung kung på gatan"

 läs baksidan på min andra bok som är sann som satan

 Finns på utgivet material

 numera har jag tagit studenten som siare av framtiden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-13 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den dikten är så bra...
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP