Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 12 Maj: Åtalas för sexbrott på skoltoa


Fega femtonåriga pojkar

 

Hårdhandskar måste användas

för att få dessa femtonåringar att omvändas

Från att inför kompisarna ses som bragdmän

till att ses som blivande snuskiga våldtäktsmän

 

Jag äcklas av daltet

pojkar som tycks förlorat allt

Måste sättas åt ordentligt

om de ska lyckas förbättra sig väsentligt

 

Att tvinga en tjej

att bli en onanerande display

Är jävlar i mig

inte en okej grej

 

Varför inte låta filma grabbarna nakna

låta dem smaka på sin egen medicin så de blir klarvakna

Över vad de gjort, häng sen ut dem på skolans alla väggar

så kan alla beskåda deras pillesnoppar och skrattande gnägga

 

Kanske mena jag inte vad jag skrev nu

men det känns inte som tabu

Att erkänna sig förbannad över det här

ett civiliserat samhälle ska hata sådan här äcklig fegismisär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De skulle ha ett straff som kändes och inte glömdes.
2014-05-13

  princess in the new world
Förstår vad du menar och visst har du rätt ...detta är så fruktansvärt avskyvärt att förstöra andras liv på detta hemska sätt!
2014-05-13

    MelodyOfMemory
Håller helt med dig, förstå hur det skulle vara om de fick smaka på sin egna medicin när de inte kan förstå hur det skulle kännas om det hände de själva.
2014-05-13

  Öknens Ros VIP
Ja, det är för jäkligt det som förekommer på våra skolor och i samhället. Även flickor ger sig på killar sexuellt, icke att förglömma. Det förekom när jag gick på mellanstadiet, och det är ett antal år sen.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP