Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentan

 

Glittret i dina ögon återger en tillfällig

strimma av universums ljus

 

En gammablixt som lyser upp

mörkret i förgängligheten

 

Även den ljuvaste blomma

ska vissna till slut

och sälla sig till intigheten 

 

I galopperande fart mot ett bråddjupt stup

rusar evigheten

 

Är verkligheten en slump

eller är den medveten 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-05-31 21:02



Bookmark and Share


  walborg
Skönt öppet slut på en fin dikt
2014-06-13

    ADI Nehlin
väcker tankar..väl skaldat
2014-06-12

  Alicia Stenfors
Djup tanke.
2014-06-07

  ULJO
Mycket bra
2014-06-02

    ej medlem längre

Ett djup i denna text
som manar till eftertanke ..
2014-06-02

  Stjärnöga
Vackert komponerade
tankar om evigheten
och ödet..
lämnar frågor
ger tankar
vackra bilder..
2014-06-02

  Åse Tropp VIP
Starka meningar i en hållfast melodi.
2014-06-01

  Ingrid Trolle
Vackert och djupt
tänkt. Fint skaldat
2014-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tankeväckande...
2014-06-01

  Christine Sabel
Spännande rader och många eviga frågor får liv i mig, tack!
2014-06-01

    ej medlem längre
Du väcker mycket tankar med denna fina..
2014-06-01

  aol
Så bra skrivet
2014-06-01

  M M Mannheim VIP
Din fina dikt passar inte i intigheten!
2014-05-31

  bittemi VIP
En mycket fin text! Vill gärna tro på att det finns en medvetenhet där..
2014-05-31

  Eva Helene VIP
Medveten vill jag tro. Men dikten fordrar inga svar, fint så!
2014-05-31

  louisegirl
Väcker mycket tankar..
Fint förmedlat..

2014-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker funderingar.
2014-05-31

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP