Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

Vad är det för mening

kämpa

Vad är det för mening

Att göra så gott man kan


Vad är det för mening

Vara positiv

Vad är det för mening


När lögner finns

Vad är det för mening


När inget känns rätt

Vad är meningen




Fri vers av Dito VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-13 20:02



Bookmark and Share


    Bo Malte
det finns alltid en mening...
2014-11-13

  Lars Hedlin
Stark känsla och fråga!
2014-05-17

  wildah
Jag förstår dig precis, så vaknar jag vissa morgnar, man ger nästan upp men så kommer någon tanke men kanske i alla fall!
2014-05-14

  louisegirl
Ja ibland kan man undra..
Bra skrivet!
2014-05-13

    ej medlem längre
Så många frågor som söker svar. Starkt skrivet.
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP