Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlevaren

I början smygande, långsamt
sedan glupskt, aggressivt
åt du upp mig
inifrån
Ingenting blev kvar åt andra
Ingenting blev kvar av mig
men jag överlevde
Nu finns ingenting kvar
av dig i mig
Ingenting
Du är ingen
för mig

Jag borde vara trött, bitter och skamsen
men jag är full av hunger, tacksamhet och kraft
Alltså vann jag
Ingen tar ifrån mig livet
så länge jag lever




Fri vers av Lehva VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-13 20:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör.
"ingen tar från mig livet så länge jag lever". Bravo!
2014-05-14

    ej medlem längre
Stark självkänsla!
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP