Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde finnas en funktion som sparar längre brev vi skriver liksom de texter vi skapar, när maskineriet havererar och låter det skrivna försvinna ut i cyberspace ...


Jag skrev ett långt brev till dig idag ...

... Ett brev
i vilket jag la ner hela min själ
för att förmedla 
det som jag kände
var allra mest väsentligt för mig
att få dela med mig av till dig ...

Men när jag skickat 
iväg det det 
och senare skulle
kolla om du läst ...

... fanns det ej kvar
i utkorgen ...

Inte ett spår
jag fann
av det jag skrivit till dig ...

Att det uppenbarligen
bara försvann
är synnerligen irriterande för mig ...

Kanske kommer det 
jag ville förmedla till dig
tillbaka till mig igen
så att jag kan skriva
ner det på nytt 
för att skicka det åter till dig ...

Men inte just 
här och nu ...




Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-14 12:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det sorgligase är
att undantagslöst
alla måste finna sig
i sakernas tillstånd.
Det finns ingen
ansvarig.
Bra rutet.
2014-05-19

  Celticgirl VIP
Ja, sådant är så frustrerande. Man får hoppas att när man väl skriver om det som förlorades, att det blir dubbelt så bra!

(Råkade bli av med en del av ett skolarbete så här en gång - det var lite stressande...)
2014-05-17

  Stjärnöga
Om det var meningen
kommer ett bättre
tillfälle senare..
kanske är det något
mer du ville förmedla
som behöver sin plats
i det brevet.. :)
2014-05-15

  Tabac VIP
Sådant är minst sagt frustrerande.
Men det finns hjälp, på min dator finns ett program som sparar ner det senast skrivna, i alla program/websidor (appar) för att undvika denna typ av missöden.
2014-05-15

  Magica VIP
Trist det blev så.=(
2014-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt alls för dej...
förstår så väl...
2014-05-14

  Nolltillhundra
Ush, det där gör mig tokig. :-(
2014-05-14

  Angel of love
Been there done that!!
Så fruktansvärt irriterande!!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP