Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet kan inte stoppa oss!!

Vi låter regnet ösa ner över oss men inte ens det släcker hettan och glöden som finns i våra kroppar.

Vi älskar där under himlen, nakna våta och förälskade.

Dina händer,dina läppar din kropp du är min och jag älskar att vi funnit varandra.

Mina läppar smakar dig.

Ger dig min kropp och min kärlek.

Vår passion är bortom all kontroll och vi bara fortsätter älska varandra.




Fri vers av Angel of love
Läst 305 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-05-14 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tror jag byter läggning... Vill du ha mig?
2014-05-17

    ej medlem längre
Låter ljuvligt..
2014-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Äkta kärlek bryr sej inte om hur det ser ut runtomkring...
2014-05-14

  Fem hjärtan VIP
Underbart och så äkta.. Känns så.. Önskar dig all lycka! <3
2014-05-14

    ej medlem längre
Äkta kärlek. Vackert!
2014-05-14

  ULJO
Inget kan stoppa sann kärlek
2014-05-14

  Connie
Att älska i regnet är underbar, det sätter blodet i svallning!
2014-05-14

    ej medlem längre
Passion och intensiv kärlek...underbart!
2014-05-14

  louisegirl
Äkta och fin passion!
Ljuvlig!
2014-05-14

  M M Mannheim VIP
Inget väder kan stoppa passionen mellan två som älskar. Du skriver som man själv är med i din passion.
2014-05-14

  Lars Hedlin
Låter som ni har det fint..all lycka till er!
2014-05-14

    ej medlem längre
<3 Du är bara bäst.
2014-05-14

    Dan Myrbeck
Härligt skrivet! :)

Ja som är en myra har däremot problem med regnet, eftersom
vatten på antennerna gör att
ja får svårt att orientera mig
i det poetiska landskapet. :(
2014-05-14

    ej medlem längre
Awww,här inne är det hett!!
Nej låt inget stoppa er....;)

2014-05-14

  Yeppis
Vår passion är bortom all kontroll'

Lysande
kram
2014-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Äkta och uppriktig kärlek går inte att stoppa!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love