Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar


Tårar av alla de slag

Tårar för både stark som svag

Bittra tårar som har en säregen liten smak

För de smakar så sött

Så antingen är tårarna glada och lyckliga eller ledsna

som om någon närstående precis har dött

Men det är bara bra att man kan tåras lite ibland

Gråta en skvätt

För efteråt så brukar det kännas lite bättre

Så tårarna man får blir lite som en tröst

Som om man av någon har fått luta sitt huvud

mot dennes bröst

Inte så illa...

Tårar!

Ken Cassel
14/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 15:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tårar behövs...fin text...
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel