Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor kärlek


Dom kallar mig för doktor kärlek

Den som par helar när det dem felar

När deras kärlek på sista versen spelar

För efter att de båda har ropat mitt namn

kommer jag genast och räddar dem

från synd och skam

då risken är stor att någon av dem känner sig överkörd

Då risken är stor att någon av dem känner en

otrolig rädsla för att åter bli ensam

För det är ju då som man så lätt gör något dumt

och överilat som man sen kommer att få ångra

då man av sin före detta älskade har

skjutit av skann

Skallen

Inte så bra...


Doktor kärlek

Dom kallar mig för doktor kärlek!

Ken Cassel
14/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel