Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex objekt


Låt mig få bli till ditt sex objekt

Sen att jag är lite rund om magen gör väl ingenting

för ingen människa är väl helt perfekt

För om hela ens yttre ser bra ut så brukar man

faktiskt inom sig ha någon slags defekt

Så om jag nu inte råkar ha några magrutor kvar

måste väl ändå hela min utstrålning charma dig

och kännas helt rätt

Och hur sexigt är inte bara det

Så om du sen vill onanera åt mig, så gör det

Nä, jag ska inte störa dig utan lämna dig helt ifred

med dina innersta känslor...

Sex objekt

Låt mig få bli till ditt sex objekt!

Ken Cassel
14/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-14 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel