Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag inte visste bättre skulle jag tro att du var Gud


om jag inte visste bättre
skulle jag tro att du var Gud

din kraft över mig är
en aldrig sinande källa
som du avverkar
bit för bit

ser dig genom hålet i molntäcket
du speglar dig i Genesarets sjö
fixar till frisyren och skynket
som döljer det lilla du har

du närmar dig mig
från flera olika håll

ser din treudd
som du försöker gömma bakom ryggen

jag lägger mig ner på marken

får för mig att man kan
gömma sig inuti sig själv

inser i sista stund att det inte går

ser dig höja treudden

illviljan vill spetsa mig, du
men jag vet bättre nu

drar loss ditt skynke
pekar och skrattar
skrattar och pekar

i din skamsna förvåning
tappar du ditt vackra ansikte

jag tar tillfället i akt
och dränker dig i Döda Havet


det vilar en förbannelse över oss både




Fri vers av Daybreaker
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-03-27 00:30



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Tycker mycket om titeln på den här...som lockar och drar mig till att läsa. Och innehållet gör mig inte besviken.
// Jessica
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker