Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspromenad

Bänken där i månsken
vid något stenlagt torg
lugnet kring hustaken
en känslofylld borg
Några håller handen
så fridfullt i en stad
njuter där i solljuset
på en kärlekspromenad

Vågskvalp mot vaderna
fiskmåsarnas sång
hörs där i gryningen
strandremsan är lång
En kärlekspromenad
där himlen lyser blå
mannen älskar kvinnan
det kan man förstå

Gläntan i skymningen
vid dimmornas bro
en kärlekspromenad
där älvor går till ro
Tyst vänslas vindarna
kring bäckens vatten
stjärnorna ger ljus
befrielse om natten

Singlande höstlöv
från utsträckta grenar
färgpalett på marken
kring mossa och stenar
Hösten är frigjord
för mänsklig seglats
en kärlekspromenad
på en avlägsen plats

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 654 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-14 21:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint....vackert.
2014-05-21

  Eva Helene VIP
Så skönt att få vandra här en stund!
2014-05-20

    ej medlem längre
Vilken underbart fin kärlekspromenad.
2014-05-20

  WyS VIP
Fin!
2014-05-20

  b.c.
okonstlat och vackert.
2014-05-20

  Linda CH VIP
En mycket vacker promenad i kärlekens tecken. Du är så duktigt på fina rim!
2014-05-20

  Stjärnöga
Så vacker den är
din kärlekspromenad .. :)
2014-05-19

  Gabrielle Laurèntzen
Varm och skön att läsa. Helt underbar!
2014-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stillsam och vackert rofylld...
2014-05-17

  Bo Himmelsbåge
Fint poetat!
2014-05-17

  louisegirl
Fullständigt underbar..
2014-05-15

  Carina Bendix
Mycket vackert. Ger tydliga bilder.
2014-05-15

  Angel of love
Så varm och vacker känsla som sprider sig inom en.
2014-05-14

    ej medlem längre
Kärleksdikter när de är som bäst är från din penna. Mycket bra jobbat.
2014-05-14

  Chawa VIP
Många underbara bilder kommer till mig på denna ljuva promenad! Tack!
2014-05-14

  Marianne Räf
Återigen en härlig dikt av
dr. ULJO! Bra rimmat!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO