Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tål att betänka ...


En synnerligen angelägen repris ...

Min morfar var av ryskt ursprung
och traderade via min mormor till min mor
vidare följande kaukasiska  klokord ...

- Vi älskar inte människor för att de är vackra ...
- Vi finner dem vackra för att vi älskar dem!

Har nog återgett dessa ord flertal gånger tidigare här
men då oftast som del av kommentarer till texter jag läst hos andra ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-15 11:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina visdomsord...
2014-05-17

  Stjärnöga
Vackra kloka ord..
underbar morfar
du har.. :)
2014-05-15

  Lärling
Det är verkligen sant!
2014-05-15

  Tess74
Fina ord. Så är det- det klassiska uttrycket Skönhet ligger i betraktarens ögon är sant
2014-05-15

  Coldasice VIP
Vackert sagt!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP