Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädstammen.

det sitter En flicka under ett träd
Hennes hår fladdrar i vinden,

ansiktet är sorgset och
tårar trillar nerför hennes kind

hon har precis förlorat den
som hon älskade högst här på jorden

flickan tittar upp och ser på
trädstammen, där finns

våran kärlek för evigt inristat
hon vänder sig bort mot

horisonten och viskar: Jag älskar dig!




Fri vers av Morgan
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-27 01:22



Bookmark and Share


  Therés
Nästan att tårarna trillar här också nu.
Bra skrivet. Dina ord berör mig.
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan