Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel

Jag vet att du ligger under samma himmel som mig.

Ser samma stjärnor och samma måne.

Men där slutar tyvärr likheterna nu.

Vi delar inte längre samma dröm eller tankar.

Känslor har brunnit upp och minnen har begravts.

Men om jag bara blundar, kan jag ibland väcka det som ligger där under jorden.

Det krävs bara lite värme, lite tårar så börjar det växa till liv igen.

<3

 




Fri vers av Angel of love
Läst 414 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-05-15 14:38



Bookmark and Share


  erkki
Väldigt fint. Känslor som brunnit upp men ändå kan återskapas. Det tål att tänka på. Väldigt fin formulering.
2014-05-20

    ej medlem längre
En vacker och vemodig text!
2014-05-18

    Mirm
du ger den lite värme...bedårande
2014-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt om saknaden...
2014-05-17

    Henke M
Rörande vackert
2014-05-17

  Tabac VIP
Vacker!
2014-05-16

  Yeppis
Du låter själens andas i dina texter

2014-05-16

    ej medlem längre
Vemodsvackert..
2014-05-15

  Fredrik Klang
Du skriver så innerligt vackert Ängeln. Vemodig saknad och romantik med tyngd bakom varje ord.
Tack!!
2014-05-15

  louisegirl
Berörande vackert skrivet!
Känner så väl igen...
2014-05-15

  AstridElisabet
mycket fin och berörande
2014-05-15

  ULJO
Berörande
2014-05-15

  Lehva VIP
Så vackert skrivet om saknad.
2014-05-15

    ej medlem längre
Vemodigt och längtansfullt fint. <3
2014-05-15

    ej medlem längre
Vacker och vemodig..
2014-05-15

  Lars Hedlin
Väcker tankar och känslor..bra förmedlat!
2014-05-15

    ej medlem längre
Du skriver bättre och bättre! Bravo!
2014-05-15

  bittemi VIP
Smärtsamt och vackert
2014-05-15

    Dan Myrbeck
Vacker. Tänkvärd.
2014-05-15

  Ljusletaren
Saknaden är beskriven/ kram
2014-05-15

  M M Mannheim VIP
<3
2014-05-15

    ej medlem längre
Vemodsvackra är dina ord.
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Känslofull text om saknad.
Hoppet lyser igenom på slutet.
2014-05-15

    ej medlem längre

Berörande vackert skriver du ...
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love