Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paraply


Livet öppnar ett mörkt paraply
Jag tar på mig rosa glasögon
Man vill inte ha huvudbry
Eller känna den bittra plågan

Livet öppnar ett ljust paraply
Jag tar på mig mörka glasögon
Från solljus vill jag också fly
När blir människan nöjd var frågan


Av Alicia Stenfors




Bunden vers (Rim) av Alicia Stenfors
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-15 19:12



Bookmark and Share


  louisegirl
Just så..
Så bra skrivet!
2014-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
Bra skrivet.
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors