Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sia kan man men...

På ett konstgalleri köpte en man tavlor
bara ifrån en konstnär och han frågade
galleriägaren om verken skulle stiga i
värde om den konstnären dog, det
trodde galleristen, detta hörde
konstnären, och frågade ägaren
vad den köparen som köpt hans
alster hade för yrke och ägaren
svarade, han var doktor...
Han sa faktiskt att han
hade hört av en kollega
att du inte hade lång
tid kvar...




Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-15 19:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra knorr där!
2014-05-16

  Lars Hedlin
;) Ökar i värde!
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt