Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och hur tas det emot..jojo...


det beror på hur det kastas

 

 

jojo
det är till att skydda sitt eget träsk både lite här och var bland sånt som ska växa upp

jojo
kväck kväck
och så lite mer atmosfär
vem har sagt att det sjungs i köp och blott där det kväcks i grupp

jojo
som en jojo i enfallshandatrall

upp upp
upp upp

när det handlar om fall




Fri vers av Pot Pourri
Läst 188 gånger
Publicerad 2014-05-15 22:43



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar dina ordlekar! du är enormt produktiv...
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri