Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
moonish revolt ^^ (personligt riktad, men det tar vi på 'sidan'.. som vanligt) - en slags taktförändring


förlåtet; provokation per slöja (acdc - äga)

 

...och under diset ingen veta, under solen alla heta...

*

extremistutövande
något att börja lägga sin passion på 

valet kvarstår liksom beslutet

kanske 80talets ådra kan torka krutet som behövs
sövs det med samhällschocker så bedövas det nog personligt
tydligen

spex är minst sagt sövande
extremistutövandets allvar bedövande

man liksom bara vill tillåta sig prövande
för nog har man försökt att bjuda på 

flexutövande

lite för länge tillåtande
ah det är ju det som kallas livets förhänge

förlåtande
för länge

 

nu svänger de' till extremistutövande
så skunkar vi åter det som skunkas ska och prövandet har slutat

nu visas resultaten

sannerligen prunkas det i elläran idag och ingen mera gråter
för egna sorger 
för att binda till sig ett HA - det skiljer sig som mellan grötfaten
och staten

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 02:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kryptiskt. Menar du att t ex Gandhi var värre än t ex Mussolini?
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri