Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se vad man har och värdet av det


att vara tacksam

i dag vaknade jag upp trött i från en djup sömn
jag åter kommer sakta till verkligheten igen

och jag vaknar återfödd till en vacker värd
med sol och fåglar som sjunger i symfoni

på bordet finns ägg bröd och gröt det är bra
för jag känner mej både kåt och hungrig

och jag tänker vilken vacker värld jag har
mat tak över huvet jag ser inga krig

jag har tillomed friheten utanför mitt
fönster det är mycket mer en vad andra

har i sina drömmar och det är min verklighet
i dag är jag lycklig som har allt detta jag tänker

njuta av det för i morgon hör det till det förflutna




Fri vers av den nakna poeten
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten