Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att söka och fylla saknaden av ingen ting

det är inte alltid man finner det man söker
efter sin egen väg för man söker i blindo

för att fylla tomma hål i ens egen själ för
att man är fylld av saknad och ensamhet

men i allt sökande och stress så glömmer
man erfarenhetens bär som ska skördas

på kunskapens träd efter vägen som gör
en fulländad och klok av erfarenheten

som gör en fulländad av allt som krävs
för att känna äkta lycka med någon och

sej skälv att dela den med sökandet
förblindar lyckan och erfarenheten

som man passerar i ett ihärdigt sökande
efter just lyckan att fylla hålet i själen

men en själ utan erfarenhet finns ingen
lycka för den är tom och sökande allt som

lever är vänt mot ljuset och det som inte
lever har ljuset bakom sej efter sin väg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-05-16 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten