Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt universum finns inga stjärnor kvar

för kärlek finns inget tak för min
längtan finns ingen botten

för min saknad finns inga tårar
kvar bara en olidlig längtan

att möta någon i mitt mörka
universum som lyser upp min

värld jag svävar i universum
så ensam och ledsen isolerat

och ljudlöst utan kärlek eller
tröst ingen som värmer mitt

frusna hjärta fylld av minnen
som aldrig dör ut tänk att minnen

av lycka kan göra så ont




Fri vers av den nakna poeten
Läst 176 gånger
Publicerad 2014-05-16 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten