Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 16 Maj: Påven nobbar skottsäker bil på resan


Heja Påven (6)

 

Ja du nya påve jag beundrar ditt ekonomiska tänk

men nu placerar du vatten över huvudet i en hink

När du struntar i skottsäker bil, på resa i judeland

dumdristigt att utmana martyrmördarens hand

 

Israels säkerhetstjänst varnar för judiska extremister

Vatikanens talesperson bekräftar men svaret är tyst

Den katolska kyrkan i Jerusalem är redan nedklottrad

slagordsangreppen på kristna och araber vittnar om ett kommande blodbad

 

Jag hoppas att mina farhågor inte besannas

att du överlever faran på denna utmanande resa

Jag hoppas att jag för en gångs skull har fel

men mycket ondska finns gömt i denna världs kameldel




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP