Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag trodde jag var värdsvan efter min väg men insikten fick jag som inlåst när jag inte kunde fly och begrunda min väg


att välga saker efter sin väg

det finns två val i livet ett är rätt ett är fel
det ena medför sorg den andra glädje

som mynnar ut i kärlek eller hat när det
tas ut i mörkret för att betraktas i ljuset

det finns oket som är fullt med allt man
vill ha som man har skapat runt sej

men när man har förlorat allt så är det
tyngsta oket tomma att bära efter sin väg

så välj väl vad du lägger i oken så du
har mindre att bära och förlora dela din

lycka med dom som behöver och inte till
dom som vill ha den det är en viss skillnad

av tacksamhet till dom som minns dej när
oket är tomt efter din väg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 210 gånger
Publicerad 2014-05-16 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten