Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke gångar i mitt liv eller skulle vara

kärlek vad är kärlek jag tror behovet är större en begäret
det får oss att gå för fort fram av hunger och törst av den

som blir till snabba val ogenomtänkta handlingar som
blir fel och sårar ett öppet hjärta ett minne oförstående läkt

tårar frustration igenom att det är en bristvara för en
del och mej så gör man allt för att det ska fungera när alla

varnings klockor har tystnat för man är så upptagen av den
värme och kärlek man ej vill gå förlorad igen för hålet blir

större och vägen blir längre hem igen till den man var innan
man möttes med skam värderingar och principer empati och

förtroendet man hade för andra och den man älskade men nu
när allt är borta vem är jag vad är det som finns kvar av mej nu

vägen är lång mörk och kall hur ska jag hitta hem eller kunna
lita på någon igen jag är rädd ensam ledsen och sårad tom

utan ord eller någon att dela dom med men jag får gråta tills
tårarna är slut sedan går livet vidare igen har eländet ett slut ?

eller ska det vara så här för varje gång det tar slut så blir rädslan
större att det ska återupprepas med nästa jag möter i framtiden

och det är just det som förstör minna förhållanden jag smeker
lyckan varje tillfälle jag får det är inte ofta så den är värdefull

i mitt elände




Fri vers av den nakna poeten
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-05-16 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten