Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

City


Det luktar hjärndödhet och korkad allmän förståelse
Jag kör nonchalant på en cyklist som hävdar sina rättigheter
besatt av att vara i fokus
markerar jag korsningen Fridhemsplan
bilar gör ju ont geni
jag skriker cykla naken
och finn nya perspektiv
i stadens värme så vacker som den är
min så underbare syrianske granne
hans kära föräldrar som flydde
håller alltid humöret uppe
och jag har inte ens frågat
vad heter du min vän




Fri vers av Marvin
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-16 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin