Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv en sumering av känslor och fundering

mitt liv har varit som en fjärdill i flykt över
en vacker äng i juli fylld av färger och flora

rik på aromer jagandes på den rätta blomman
att suga den sötaste nekarinen ur

så har mitt liv varit varken mer eller
mindre jag flög förbi det jag sökte i

jakten på det oupptäckta när det av
värde stod framför mej varje dag

varför söker jag något som jag aldrig
har sett när jag inte ser det som står

framför mej varje dag varför känner jag
inte det jag ser eller ser det jag känner

i denna vackra värld




Fri vers av den nakna poeten
Läst 183 gånger
Publicerad 2014-05-16 21:14



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vi är rädda för målet och väljer att fly
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten