Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon dialog i koridoren bakom låsta dörrar

i bland gör man saker som är mindre bra för att
känna sej levande och fri

jag diskuterar med en annan själ som har brist
på sin sömn han säger att det är mindre bra

med ölen och påtandet och gillen nu när
sommaren är här det är inte bra säger

han jag svarar man får inte glömma bort
att leva han svarar men i bland blir det för

mycket det beror på hur man väljer att leva
han ser på mej och säger det har du rätt i

det är inte fel att göra saker för att känna sej
levande och fri så länge man kan rättfärdiga

med sin hälsa av välmående på rätt väg så
välj dina verktyg rätt för du får bara ett liv

att finna dom efter din väg och det har en
stor betydelse när du återföds i nästa liv




Fri vers av den nakna poeten
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 09:45



Bookmark and Share


  axveronika
Wow. Klockren
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten