Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känlor i celibat tysta och rädda

det finns någon jag håller starkt ut av
som finns i minna tankar varje dag

av olika anledningar hon ligger mej
varmt om hjärtat öm i min önskan

i bland ser jag samma önskan i hennes
ögon i bland avstånds tagande som gör

mej osäker och klär av mej allt hopp
mod fyller mej med rädsla att förlora

en god vän eller chansen att hon får lära
känna mej med rätt uppfattning av vem

den jag verkligen är naken utan mask för
att visa allt som hon har blåst liv inom mej

utav att bara finnas till och låta våra blickar
mötas i bland jag vet inte vad hon känner

men jag vet vad jag känner och det är otroligt
vackert värmande skönt med stor betydelse

i min ensamhet det är värt allt i min värld och
så mycket mer vi delar intressen pratar

i magi för det händer saker inom mej jag
känner det väl hon skänker mej glädje hon

skänker mej kraft hon har allt som jag
någonsin har önskat mej men jag kommer

att leva med denna skönhet i tystnad av rädsla
av att förlora en bra vän och om hon inte delar min

uppfattning och nyfikenhet så har jag då även
förlorat chansen av att hon ska lära känna mej

på rätt sätt naken utan mask så efter min väg fylld
av skönhet vandrar jag tyst med känslor som glöder

fyllda av liv färdiga att skördas och njutas av någon som
inte vet dess existenns jag väljer tystnaden av rädsla

att förlora något jag inte har så det är skönt med fåglarnas
symfoni efter min väg som kan utrycka vad jag känner

efter min väg som ingen annan ser mer en jag




Fri vers av den nakna poeten
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 10:35



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vänskap är vänskap kärlek är kärlek lika starka men olika betydelse och behov
2014-05-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Otroligt fint skrivet. Och ja ibland är det bättre att välja vänskapen.....den brukar hålla i sig längre än kärleken!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten