Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag jobbar på instutition med inlåsta ungdomar.


Jag skrattar när jag är ledsen

"Sluta skratta",
ber jag,
men du fortsätter.
Du kan inte sluta.
Till sist kramar jag dig,
och då börjar du gråta.
Och kan inte sluta.
"Jag skrattar när jag är ledsen,
och gråter när jag vill dö."
Du är tretton år.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-05-17 11:17



Bookmark and Share


    septemberdröm
fick precis rysningar genom hela kroppen.
oj vad ont det här gjorde.
2015-01-31

  genni VIP
Mitt hjärta stannade lite...kram
2014-07-18

  Lennart Arvidsson
En iakttagelse av det mänskliga som många kanske inte reflekterar över. Pelle Erövrarens farbror beskrivs som en sådan person. Fint fångat.
2014-06-03

  Åsa Njunjes
Rakt i magen. Kändes fint att du var där och kramade, och hoppfullt.
2014-05-29

  Magica VIP
Berörande
2014-05-28

  Celticgirl VIP
Hemsk vardag...
Detta var en sorgligt berörande text.
2014-05-27

  axveronika
starkt skrivet om känslokaos och ledsna själar
2014-05-22

  Linda CH VIP
Skrivet med en varm medkänsla!
2014-05-20

  WyS VIP
Känslodjup!
2014-05-18

  Monika A Mirsch VIP
Empatiskt och djupt tolkas det hopplöst svåra - fin dikt från mörkret
2014-05-18

  bittemi VIP
Griper tag!
2014-05-17

    ej medlem längre

Berörande rader ...
2014-05-17

  Anya VIP
Bra! Kärnfullt fångar du essensen av ett skeende.
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Det gör ont att läsa!
Bra att du har tid och förmåga att kramas.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP