Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långväga besök

 

 

Min svunna kärlek

Du är mig alltid trogen

 

Varje vår kommer du som gäst

och sprider din doft

med syrenernas blommor

 

Hela mitt kök det svävar

när jag ännu en ljuvlig gång

får andas in minnerna av Dig




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-17 13:02



Bookmark and Share


  Connie
Så ljuvliga minnen!
2014-06-21

  walborg
Sinnligt underskönt
2014-06-13

  Lena Själsöga Keijser
vackermjuk andas din stämma
2014-05-28

  Lars Hedlin
Så fint
2014-05-20

  Stjärnöga
Det doftar av syrener..
älskar dem och din
vackra poesi..
2014-05-19

  ULJO
Ljuvlig läsning
2014-05-19

  Alicia Stenfors
Vacker dikt om syren.
2014-05-18

    ej medlem längre
"Hela mitt kök det svävar"
Fint om blomdoftens effekt.
2014-05-18

  bittemi VIP
Vackra ord! Syrener är underbara och Inget väcker minnen som dofter
2014-05-18

  Palett
Fina ord om blommande syren och den ljuva doften !
2014-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det doftar så gott...vackert, vackert...
2014-05-17

  Bo Himmelsbåge
Härligt doftminne av en kär vän!
Fint!
Jag älskar också syréner!
Minner mig om mina kära farföräldrars lilla torp där jag älskade att vara som barn!
2014-05-17

  Eva Helene VIP
Doftande vackert, jag njuter !
2014-05-17

  Anya VIP
Åhh blommar syrenerna hos er??? Jag blir avis. Själv tyckte jag mig ana en svag doft av hägg när jag gick en promis idag. Vacker bild och ord.
2014-05-17

    ej medlem längre
Ord som går rätt in i hjärtat.
2014-05-17

  Ingrid Trolle
Vacker och
fin beskrivning
av det som var.
Dofter är sällsamma
att kunna locka fram
minnena.
2014-05-17

    ej medlem längre
Åh, så ljuvligt, tycker jag känner doften!
Vackra blommor, fint foto.
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Det är nästan otroligt så många minnen man har med olika blommor.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP