Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svamel och tankar om tro

min sida min sida av poesi skriven från
hjärtat fylld av minnen det finns glädje

det finns sorg av snedsteg och glädjen
att hitta hem igen

men det är ni som läser och kritiserar
som gör betydelse och skillnad i mitt liv

för ni är som blodet som pumpar mitt hjärta
och fyller mej med liv ni ger mej ett tum avtryck

och känslor av betydelse från ut av att inte vara
någon ting ni fyller hålen på min sida preses som

stora Gudar inte skulle finnas utan mänsklig tro
då skulle gudar inte vara någon ting men ni ser mej

och jag är inte genomskinlig längre och jag ser er
för ni finns i minna tankar och värld ochså




Fri vers av den nakna poeten
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 18:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hej!
Ingen har skapat Gud. Han är evig. Detta är för stort för vårt begränsade förstånd att omfatta,
Men jag önskar dig Hans välsignelse och att du ska få del av Hans Rike.
2014-05-17

  den nakna poeten
hej Larz du har din Gud du har din tro och valet att tro och översätta din tro fritt gud finns för att vägleda mäniskan vi finns för att göra honom stark och av betydelse ham har skapat oss och allt runt om oss han sände sin enda son som vi spikade upp på ett kors vem som skapade Gud är fortfarande en gåta för mej jag har funderat på att vi återfödds men även vart vi kom i från innan detta liv med alla gener vi har inom oss vårt arv tack för din kritik och stöd att dela och se saker i från ett anat håll tack snälla
2014-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Gud finns inte på grund av min tro. Jag finns på grund av Honom.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten