Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://lottiec.blogg.se/2011/june/nytvattade-lakan.html


Morgonlisa

 

Nyväckta sinnen

vajar stillsamt  i sommarvind

Valsar med tusenskönor

över böljande oklippt gräs

 

Fötterna våta av morgonens dagg

Kroppen lugn och i balans

Nattens maror förångade 

av älvornas vilda dans

 

Själen ren och villig 

böljar mjukt  som

ett nytvättad vitt lakan 

mot en klarblå himmel 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-05-19 16:22



Bookmark and Share


    jesse james
Vackert/jj
2014-06-14

  walborg
Stor fräschör i ord och bild
2014-06-13

  Lena Själsöga Keijser
upplever doften
2014-05-28

  Lehva VIP
En sådan njutningsfull beskrivning av en tidig morgon. Härligt beskrivet:-)
2014-05-27

  Alicia Stenfors
Vilken ro!
2014-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Rogivande och helt underbart...
2014-05-22

  Anya VIP
fin bild av lakanen mot den nytvättade himlen.
2014-05-21

  bittemi VIP
Doftat nytvättat somrigt och harmoniskt om denna fina text
2014-05-20

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-05-20

  Ljusletaren
Ljuvligt böljande av vackra och nytvättade ord/ kram
2014-05-20

    ej medlem längre
Underbara fina rader som böljar mjukt.
2014-05-20

  M M Mannheim VIP
En mycket vacker och jordnära dikt.
2014-05-20

  Ingrid Trolle
Vilken underbar
morgon du ger
oss
2014-05-19

    ej medlem längre
Underbart!
2014-05-19

    ej medlem längre
Fint diktat om en skön morgon!
2014-05-19

  Eva Helene VIP
En önskemorgon, fint gestaltad.
2014-05-19

  aol
Så fint skaldat
2014-05-19

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig lätt stämning
2014-05-19

  Stjärnöga
Underbart vacker
försommardoftande
och ljus..
2014-05-19

  ULJO
Gullig text med fina rim
2014-05-19

    ej medlem längre
Söt och fin!
2014-05-19

    ej medlem längre
Härligt rim på: "Kroppen lugn och i balans"

2014-05-19

  Quasimodo
Ger en härligt skön känsla för det nyvakna till en ny dag, som är orört rent!
2014-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar start på dagen.
Tänk om alla morgnar vore så!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP